LA NOSTRA FILOSOFIA

De la filosofia de la Sea Light Camí de LLum, i els 15 anys d’experiència de Soloraids organitzant viatges d’aventura al Marroc, neix e-Bikerider amb l’objectiu d’oferir un viatge d’aventura amb bicicleta elèctrica de muntanya per descobrir la màgia de Marroc, des de les parts més altes de l’Atles, fins a les planes del desert i la màgia de les seves dunes.
E-Bikerider és un viatge combinant etapes de bicicleta amb turisme cultural per gaudir del maravellós entorn i descobrir la cultura i les costums del país.

Una ruta completa de 8 dies amb 5 etapes de bicicleta, visites turístiques a mercats, pobles i ciutats, allotjament a hotels de luxe amb totes les comoditats, postes de sol que enamoren, nit de campament al mig del desert… Unes vivències que ens ofereix aquest país amb el contacte amb la seva gent que faràn d’aquesta aventura una experiència màgica carregada de records inoblidables!

Soloraids posa a disposició tota la logística necessària per tenir sempre el màxim servei: vehícles d’assistència en ruta, assistència mèdica, punts de recàrrega elèctrica, transport de les bicicletes complert i trasllats amb vehícles durant tot el viatge.